En dag i Lidköping


Vi började ju dagen med en tripp till Lidköping och butiken Piece of ease som var superfin! Blev sugen på lampan här till vänster. Hänga den uppe i hallen. Lika sugen blev jag på arrangemanget med borden och den stora puffen. Vore också fint till den nya soffan.

Sedan gick vi till H&M. Det i Lidköping är så stort och organiserat plus att dem har H&M home vilket är en stor favorit. Kom dock inte hem med någon heminredning men med dessa snygga brallor och denna blus. Ska försöka få bättre bild på byxorna. Köpte även massa fint till Espen. Bl a en sportig t-shirt som inte funnits i Skövde.

I provrummet blev Espen sketsur så då tog vi första bästa fik. Det blev Garströms. Jättemysigt! Dock ville Espen inte alls ha lasagne, eller smörgås heller för den delen. Nej han ville sitta och skrika. Eller plaska i ett glas med vatten. Jobbigaste var inte att han skrek. Utan att det satt två mammor precis bredvid med ljus till barn och bah "han ser lite trött ut". Joo det är han säkert men han somnar nog inte jätteskönt eftersom han inte ätit på 5 timmar men men.... Men vi hade det mysigt därinne i en liten stund iallafall. Sen gick vi till en supermysig klädbutik som jag inte inte kommer ihåg vad den heter. Där tjötae jag som attan med en trevlig tjej. Vi kom till slut fram till att hon bor granne med min kusin och är kompis med han och hans tjej. Liten värld vi lever i! Eller ja Lidköping, Kvänum är ju inte så konstigt. Men ändå;)
Gillar

Kommentarer