En brakfrukost


Hallihallå!
Tycker att jag startat mornarna denna veckan med riktigt fräsch frukost! Idag körde jag på lite extra. Försöker tänka lite "clean eating". Så lite halvfabrikat som möjligt! Så idag blev det smoothie på banan, hallon, mango, yoghurt och osötad kokosdryck. Rotfruktskusar med färskost, salami och tomater. Fruktsallad från gårdagen, ingefära-shot och passionsfrukt. Hela kalaset sköljdes ner av en kopp kaffe såklart;) Så en helt okej fräsch frukost eller hur?!

Inne i ett riktigt smoothie-mode verkligen. Så gott! Känner att nåt är lite konstigt i kroppen då min hy är helt koko. Är så sjukt torr på ena sidan av hårbottnen att jag inte vet vad jag ska göra. Smörjer liksom jojobaolja i hårbotten... Detta gäller även resten av kroppen. Beställt nya ansiktsprodukter nu som är för torr hy som jag hoppas kommer snart. Men sålänge ska jag börja äta nyttigare och komma ihåg att fukta kroppen från insidan, dvs dricka mer vatten om dagarna. Jag menar, hur svårt ska det vara?? Tydligen väldigt hehe. Ett tag var jag superduktig på detta och har nog aldrig haft så fin hy! Dricker du bra med vatten under en dag?

Nu ska vi ta tag i dagen! Har lite ärenden att springa på. Bl a köpa födelsedagspresent till min pappa som fyller 60 på lördag. Och så har jag äntligen fått alla grejer som saknades på en beställning till Espens rum. Köpte ett bord och två stolar varav det ena örat på ena stolen var helt repat och så saknades alla ben?! till bordet. Hämtade det när vi kom hem från Sahlgrenska så det har tagit sin lilla tid. Känns som att jag har sådan otur med nätshopping nu för tiden. Ska göra ett inlägg och kritisera H&M starkt. Dem är så efter i utvecklingen att jag blir irriterad. Kanske är ett tecken på att jag borde sluta näthandla hehe....
Ikväll ska faktiskt jag och Sebastian åka till Arena-badet och gå på spa också!! Ska bli så mysigt! Mamma kommer hit och är barnvakt, snäll som hon är. Så ska vi nog gå och ta en bit mat lite snabbt innan!
Gillar

Kommentarer