Denna dagVi startade dagen på bokrean med Jennifer och Leona<3 Jag köpte en fantasybok och en liten bok till Espen. Annars fanns det inte så mycket roligt. Sen åt vi frukost hos dem och gick sedan ut på stan igen. Jag har köpt en såndär hipp Emil-keps!! Så jäkla fin! Ska piffa mig lite imorgon och ha den på mig. Såg ju helt sjukaste finaste kaftanen också från Rodebjer som gärna får hamna i min garderob...


Vi gick och handlade lite till middagen ikväll. Kan hända att vi kom hem med varsin semla också... Bebisarna har verkligen funnit varandra idag och dem lekte ihop större delen av tiden dem var här. Så söta! Min bror hann till och med förbi en sväng på en kopp kaffe innan han skulle på ett möte på jobbet. Trevlig onsdag kan man säga!

Nu sover Espen i vagnen och jag ska öppna lite post samt förbereda middagen ikväll. Kyckling och sparris med citron och parmesan. Nytt recept så hoppas det går hem. Sebbe ska till gymmet 18.30 så det blir en sen middag men det ska nog gå bra. Förutom den där jäkla semlan så har jag ätit fräscht idag! Började morgonen och tog två stora shotar av den där drycken jag gjorde igår. Satte igång systemet kan man säga... hahah. Var jätterädd för att tänderna skulle bli helt gula men det slapp jag. Tjoho!

Gillar

Kommentarer