Dagen som gått

Espen fick ta ett bad efter frukost. Det var snor både högt och lågt och kändes som hela hans näsan var stel pga det. Så det var bättre att låta det lösas upp av ljummet vatten hellre än att jag ska vara där och pilla med papper osv!

Gjorde lite snabba ärenden på stan också, lämnade tillbaka en blus på H&M, köpte med ett 3-pack kalsonger till lilleman i hopp om att testa lite att vara utan blöja. Och så slank jag förbi en delikatessbutik då jag såg att dem hade chai-sirap. Dock väldigt stora flaskor så det ville jag inte ha... Men blev istället tipsad om denna nya blandning du kan skåda på bilden nedan. Ett pulver man blandar med varm mjölk. Jag skummade mandelmjölk och det blev supergott! Innan jag avnjöt det dock så värmde jag köttfärsås från frysen så smaskade vi på det till lunch. Det är ju jäkligt smidigt att ha i frysen. Annars hade jag köpt nåt onyttigt ute hehe...

Espen har inte nappat idag så tänkte natta honom tidigt. Sebbe är borta till sent ikväll pga match. Inte träffat honom alls idag. När han gör så långa dagar med jobb och träning brukar vi komma till jobbet och kramas lite. Men eftersom att Espen är sjuk så gjorde vi inte det idag. Som sagt ska jag natta Espen snart och efter det ska jag nog lyxa till det med ett bad och en podd. Har snor över hela armarna märkte jag nu haha. Och så blir det en kvällssmörgås innan jag kryper ned med bubbisen i sängen med min nya bok. Läste klart den förra på två dagar haha. Så köpt uppföljarna på den. Men hann börja på "De utvalda" innan. Och den gillar jag också. Inte riktigt lika bra men vill läsa ut den iallafall! Kommit halvvägs.

Hoppas du haft en fin måndag!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
vilket badkar 😍
nouw.com/artibus
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja det är riktigt härligt😍
nouw.com/thelisalarsson
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Vilken mysig dag! 😊 KRAM
nouw.com/carolinejohansson_
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja men verkligen! Kört på ettans växel hela dagen😅
nouw.com/thelisalarsson