Chilipasta
Denna dagen har varit himla bra. Vaknade imorse och trodde att det skulle bli en seg dag. Espen var vaken mycket inatt, det ösregnade och jag fick ingen mjölk i mitt kaffe. Men jag och Jennifer möttes upp för en promenad trots regn och promenerade ut till Elins Esplanad. Där kollade vi bebisgrejer och handlade matvaror. Båda barnen var på väldigt bra humör så det blev en väldigt harmonisk vistelse. Jättemysigt att hänga med Jennifer. SÅ skönt att hon också är mammaledig. Vi ska försöka oss på att ta lite långpromenader några gånger i veckan. Både för vår skull och för barnens. Imorgon ska vi ut igen! Då ska vi nog dock hålla oss borta från köpcenter.
Efter att vi varit ute och gått så matade jag Espen och tog en låååång dusch. Har en såndär "sittpotta" som Espen satt i framför duschen och lekte i. Och han var på humör och lät mig njuta ordentligt med hårinpackning och allt! Sen har vi bara låtit filmer rulla hela dagen. Bl a Jurassic World och Pitch Perfect 2. Gråter alltid till den sistnämnda. Vet inte varför. Dem får verkligen till "moments" så att man ryser (och gråter).
Och så har vi saknat Sebastian så himla mycket idag. Det var sådant kram-väder så jag ville bara att han skulle komma hem. Jag fixade lätt käk till att han kom hem vid 18 och så satt vi hela familjen och åt och hade det gott. Nu ska vi mysa framför Pirates of the Carribean 2!

Hälsning till Linnea: Hoppas fyra inlägg om dagen räcker;-)

Gillar

Kommentarer