Breakfast for dinner

Frukost till middag är ju sååå gott!! Sebbe handlade hem färskt bröd efter att han tränade förut. Medan han duschade så gjorde jag ett försök att natta Espen i sin egna säng. Och han somnade!!! Håller tummarna för att det ska gå lika bra som igår!

Idag kom mamma och pappa hit en sväng. Väl här åkte pappa och köpte lunch på Spice n rice. Riktigt gott! Annars har vi knappt gjort något idag. Vi sov ju rätt länge så har Sebbe tvättat bilen bl a. Den står parkerad under träd som släpper nåt klisterliknande så den såg för jävlig ut haha. Jag och Espen körde några vändor med lövblåsen också och det var så kul! Sladden räckte inte så långt att jag kunde ta hela trädgården men fick ihop ganska mycket. Sedan att allt säkert blåst tillbaka nu är ju en annan femma 😉

Imorgon ska vi väl försöka hitta på nåt hehe. Grabbarna ska sova hos Sebbes mamma och pappa imorgon och jag hos mina föräldrar då jag och mamma ska till Ullared på onsdag morgon. Vi ska försöka åka så tidigt som möjligt! Jag ska bara titta på barn och baby-grejer. Frågade på instagram vad som är mest prisvärt där och fick väldigt mycket bra tips! Bl a bröstpump osv! Dock är jag osäker på om jag kommer amma men tips till någon annan därute! Jag ska hålla utkik efter babysitters från Babybjörn och så såg jag att det skilde typ 500 spänn på ersättningsmaskin?! Det ska vi ha har jag bestämt mig för!

På torsdag hade vi tänkt åka till Varberg och stanna till lördag men så ska det bli så dåligt väder att vi avbokade det. Vi ville hänga på stranden isåfall. Men inte gråter vi för det för jag bokade precis en natt i Göteborg och så tänkte vi gå på Universum och på Liseberg!😄 Ska bli supermysigt! Sebbe fyller åR på lördag också. Blir ett roligt avslut på hans sista semestervecka!

Gillar

Kommentarer