Blandat från Italien

Godmorgon alla underbara tjejer och killar som tittar in här hos mig! Blir så himla glad att ni faktiskt gör det. Värmer i hjärtat❤️


Igår kväll kom vi tillbaka till Skara och oj vad skönt det var att sova i sin egna säng. Borta bra men hemma bäst😉 nu väntar jag på ett sms från min kära mor om att hon och Espen har vaknat. Sen ska jag åka och hämta vår lilla älskling!!
Under tiden får ni lite blandade bilder från helgen!

Bilder från Sirmione som var staden vi bodde i. Man var tvungen att åka in i borgen på en smal bro för att komma till vårt hotell. 

Murar och väggar som är täckta i underbara blommor😍 och lite pizza... ni kan ju tänka er att det slank ner en och annan slice denna resa hehe. 

På bilden ovan ser ni ruinerna efter Grotte di Catullo. En storlagen romersk villa som var helt sjukt stor. 


Och bilden som är ut över Gardasjön är när vi promenerade på stranden nedanför hotellet mot Grotte di Catullo. Kanske hundra meter ut från denna stranden ligger även den enda varma källan i Gardasjön. Vi åkte båt runt udden och där kunde msn se bubblor som kom från bottnen. På stranden luktade det riktig äggmök. Haha så som källor kan lukta. Vi fick springa förbi det varje gång och undrade hur folk kunde ligga på klipporna och sola just där😂
Tryck på det lilla hjärtat om ni gillar inlägget❤️

Gillar

Kommentarer