Baka, baka liten kaka

Tekakor rättare sagt! Mamma hjälpte ju mig igår att baka tekakor och fylla frysen med. Så gott och det gick riktigt smidigt! Espen lekte ganska mycket för sig själv och gjorde han inte det så målade han med oss eller lekte med slickepott😉

Åkte iväg och handlade lunch när vi var klara. Behövde handla också så tog av Kvantums varma buffé som brukar vara riktigt bra! Så simpelt! Lax till mamma, högrev till mig och spagetti och köttfärsås till Espen. Efter gårdagen var jag rätt mör. Men det var en bra dag! Iallafall fram till att jag inte fått paketet med doppresenten till idag.... Paniken! Klockan var nästan sex och jag var tvungen att åka till Skara på kvällen där dessa böcker fanns. Herregud vilken stress haha. Men det löste sig ju!

Så ja, i skrivande stund är vi ganska nyss hemkomna från dop för lilla Astrid. Det var supertrevligt och fint! Bjöds på smarrig lunch och supergoda tårtor. Tänkte lägga upp lite bilder därifrån senare idag eller imorgon!

​Eftersom vi åt lunch på dopet så sa vi att vi kör lite mys hemma ikväll och ser på lite film osv. Passar nog oss bra. Sebbe har varit ledig idag så skönt för honom att ta igen sig lite och mysigt när hela familjen kan vara tillsammans❤

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
åh så gott med hemmabakade tekakor!! låter som ni haft en mysig dag och hoppas er kväll blivit lika mysig med familjen ❣️ kramar!!
nouw.com/juliamalmgren
Ida,
Åh va gott med hembakat! Nybakt bröd med smör på är nog det godaste som finns 😊 Jättefina bilder som vanligt 😊 Kram
onlyonewaytogo.blogg.se