Bajspåse vs Gucci

Ville bara kika in och säga hej! Jag imorse. Ser typ 90% ut såhär hehe. Men igår såg vi Love Island och tyckte alla tjeje4rna var så fina i sina långa lockiga hår. Så idag skulle jag bestämt pigga mig lite!

När jag var piffas åkte jag och Espen och lämnade vår Lullame till en nybliven tvillingmamma. VI använder ju inte det längre ändå.

Sedan köpte vi fika och åkte sedan till färgaffären för att hitta fler prover till tjejernas rum och till våra ivarskåp. Körde med "Soothing beige" på ett av dem men det blev för mesigt mot den vita väggen. Skåpet såg typ bara skitigt ut haha. Så behöver mer kontrast!

Kan inte bestämma vilken som är snyggast. Bajspåsen eller Guccin haha!

Vi köpte med pizza hem till lunch. Espen blev dock så hängig och ville knappt äta. Tog tempen och han har feber. Sen kom min mamma och han har bara legat i soffan. Till slut somnade han och sover än därinne</3 Han som var så taggad på fredag och att pappa kommer hem tidigt. Hoppas han är lite piggare efter sin nap. Så svårt när han är så stor. Finns ju inte direkt suppar till barn på 20 kg?? Och oral alvedon vägrar han . Han typ spyr av det pga så äckligt. Förstår honom dock. Jag hatade alltid flytande medicin.


Sebbe jobbar imorgon så jag och barnen ska ta det lugnt. Lovade Espen att åka till leksaksaffären. Får väl se om han piggnar till först<3

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Så grymt fina lockar!! Och jag älskar outfiten!!!😍
nouw.com/emmamehrali
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack😍🙌🏼
nouw.com/thelisalarsson
Emelie
Emelie,
Vi har alltid behövt gömma flytande alvedon i cola eller must till Ebbe... Men numera kör han såna tabletter som snabbt smälter på tungan, smakar apelsin! Helt ok 😊 !
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja vi försöker varje gång men han typ kräks av smaken ändå😒 åh vad bra den kanske vi kan testa! Suppar är ju ändå sååå smidigt!
nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229