Baby gifts / Datum för kejsarsnitt

God morgon måndag!

Denna dag kanske inte startade på bästa sätt men just nu känns det okej. Vaknade vid 4 och hade så ont i händerna pga domningar. Gick upp och tog ett varmt bad och la mig sedan för att läsa. Somnade till slut om en timma och det var skönt. Nu har vi ätit en väldigt sen frukost. Jag har precis börjat på en ny serie på Netflix som heter Chesapeake Shores som är lite mysig. Espen leker med sin tågbana här bakom soffan så duktigt. Vilken helg det varit! Förutom babyshowern i lördags så tänkte vi bada igår. Dock gick musten ur mig precis när vi skulle åka så Sebbe och Espen åkte själva och hade superkul! Mysigt att dem kan hänga på tu man hand också när tillfälle ges. Även om jag saknade dem timmarna som dem var borta hehe.

Idag ska vi ta det lugnt på förmiddagen och efter lunch ska jag skjutsa Espen till mamma. Hon har jobbat natt men sovit av idag och kunde ta honom när jag och Sebbe ska till Specialistmödravården senare idag. Man får ju inte ha kids där vilket är fullt förståeligt. Idag ska vi nämligen göra en vanlig kontroll med ultraljud. Mäta bebisarna och se om dem växer som dem ska osv! Vi ska även boka en exakt tid för att plocka ut dem små liven<3 Så spännande! Om dem inte kommer innan det så har vi liksom ett exakt datum för deras födelsedag. Så sjukt!

Lite bilder på dem underbara kläderna vi fick till tjejerna! Wow vad fina!! Dem längst upp har jag gått och dragit i så många gånger men inte funnits i små storlekar i stan. Och nu fick vi dem i storlek 44. Såå gulliga! Tjejerna har så mycket fint dem kommer kunna ha nu. Idag ska jag tvätta upp dem nya plaggen så att dem är redo för BB och första tiden!

Liksom kolla in dessa små kanintossor på liksom?? Hur gulliga!

Önskar dig en supermysig måndag!

Gillar

Kommentarer

Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Det börjar verkligen bli dags för dina två små snart, wow vilken grej😍🌟🌟
nouw.com/carolinejohansson_
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja så nära ändå😍
nouw.com/thelisalarsson
AlvaEkblom
AlvaEkblom,
Åh så söta kläder 😍😍
nouw.com/alvaekblom
thelisalarsson
thelisalarsson,
Ja visst är dem fina😍
nouw.com/thelisalarsson
moafidelie
moafidelie,
Sitter här och ler när jag läser om att ni har fått ett datum. Vad fantastiskt ❤️
nouw.com/moafidelie
thelisalarsson
thelisalarsson,
Åh vad go du är❤️ Så häftigt!
nouw.com/thelisalarsson
psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,
Så söta kläder! Och så kul att få veta ett exakt datum, då kan man ju nästan beställa tårta direkt 😉 Hoppas du får en fortsatt fin vecka!
nouw.com/psykiskohalsablogg
thelisalarsson
thelisalarsson,
Visst är den söta 😍 ja men precis 😘
nouw.com/thelisalarsson