Avokadosmörgås, karaktär och diskret påskpyntGodmorgon!
Känner en sådan positivitet idag så det är helt sjukt! Är det solen som skiner så starkt och den blå himlen kanske? Läste lite ur min bok innan Espen vaknade idag. Så bra är den! I boken satt huvudkaraktärerna och åt criossant på ett hotell. Fick sån semesterfeeling att jag satte på ugnen det första jag gjorde nu. Köpte nämligen frysta croissanter igår hehe...

Men som du kanske ser på bilden så tog förnuftet över tills lsut. Det blev ingen nybakad goding med nutella. Nej det blev en smoothie, avokadosmörgås, ingefärsshot och en kopp kaffe.... Haha... Inte riktigt lika gott när det enda jag kan tänka på är nutella just nu. Haha om inte det är karaktär så vet jag inte vad som är!

Idag ska vi ju till Sahlgrenska jag och Espen. Kommer fördöka åka vid 13 då mötet är 15. Innan det ska jag fota ett samarbete och så vill jag hinna sy lite. Men vi får se vad vi hinner idag helt enkelt. No stress! Ikväll ska Sebbe laga mat då han slutar tidigt. Ser så fram emot att få sätt sig till färdig mat! Oftast jag som lagar då han jobbar sent och ja, jag är ju hemma för detg mesta.

Börjat påskpyssla lite här hemma. Denna fina krans kom jag hem med i söndags när jag var ute och letade som du vet. Tycker om naturnära färger som du nog vet;) Någon annan som börjat påskpyssla? Blir det all in eller påskris med fjädrar som får räcka?


Gillar

Kommentarer