Att andas ut

Det har kanske inte levererats lika många inlägg här som i början av veckan. Men när helgen kom så ville jag fokusera i nuet och inte känna att kameran var tvungen att hänga över axeln. Bloggen kom med min första graviditet och föräldraledighet. Och nu mer än någonsin, vill jag när jag får tiden tillåter, umgås med min familj. Speciellt på helgen när Sebbe ibland är ledig och ofta slutar lite tidigare från jobbet.

I lördags vaknade jag iallafall upp och kände att jag ville ut! Vädret var kanon så frågade hela klanen Jungqvist ifall dem ville åka upp till berget i Skövde och grilla! Sebbe slutade tidigare också så vi alla var med. Så mysigt! Älskar det med Skövde. Att dem har ett så fint fritidsområde med en massa grillplatser runt sjöarna osv. Senast vi var dör var när det var snö och väldigt kallt. Men nu till hösten är det riktigt nice också!

På kvällen åt vi hemma hos Jennifer och Bekim med hela klanen Larsson också. Så blev en riktig familjedag! Idag har vi dock städat en del hemma men även varit på lekplatsen, gått en sväng på stan och fikat bara jag, Espen och Sebastian. Jag har även lagt mig och vilat en stund medan dem två åkte och gjorde lite ärenden. Det var sååå skönt! Varit mer aktiv idag än jag brukar haha! Värkte rätt mycket i ryggen när vi kom hem. Vi har precis nu ätit en sjukt gott bolognese som Sebbe gjorde. Såå gott! Nu blir det mys för hela slanten resten av kvällen. Det och tvätt i och för sig... Börjar bli riktigt nervös inför tisdagen också då vi ska ha vårt samtal angående kejsarsnitt eller ej😁 Ska försöka få ner allt på papper om varför jag känner som jag gör och förbereda mig mentalt!


Hoppas nu haft en underbar helg so far! Så glad att du tittar in hos mig!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
juliamalmgren,
Låter som ni haft en helt underbar helg! Och så mysigt ni ser ut att ha haft det! Jag kände likadant denna helgen med att bara njuta, lägga lite bloggen på kant och inte vara lika aktiv. Verkligen njutit så av denna helgen.. 🌸💗 ha en fin måndag på er! Kramar 😃
nouw.com/juliamalmgren
thelisalarsson
thelisalarsson,
Väldigt mysig!! Ja det får vara så ibland 😊) Hoppas din måndag också varot fin!<3
nouw.com/thelisalarsson