Vår oturstjej

Någon gång ska ju vara den första... Vi har varit ganska bortskämda med Espen att han inte slagit sig så mycket som liten(han har väl fått sin dos med gomspalten osv kanske). Men igår så snubblade Bianca på sig själv precis vid vårt soffbord i marmor. Hon blev ledsen som hon blir när hon ramlar. Vanligtvis brukar det gå över så fort man lyfter upp henne och ger nappen typ. Men hon fortsatte vara ledsen och jag liksom letade efter märken i pannan osv. Där jag tyckte det såg ut som hon trillat på. Men till slut kommer jacket vid ögat fram. Herregud vad rädd jag blev.


Men när jag kollade närmre på det så var det völdiugtnytligt. Blödde inte direkt nåt utan vätskade lite. Hon var inte ledsen längre heller eller visade tecken på hjärnskakning. Så vi åkte in inte med henne. Fick tips på insta att försöka tejpa. Gjorde en hemmavariant och klippte ut det klistriga på ett plåster. Ska köpa riktig tejp. Ringde vc idag och dem sa att det säkert inte var någon fara. Men att vi ska hålla utkik om hon beter sig på ett annorlunda sätt eller blir hängig osv. Misstänkte att vi inte behövde åka in men ända skönt att höra det från en professionell….

Idag är hon sitt glada jag vår lilla Bianca! Bara lite mer svullen och blå... Imorse kunde hon knappt öppna ögat men svullnaden har lagt sig mer och mer och det ser redan bättre ut!

Tack för alla tips på insta och er omtanke<3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229