Ofiltrerat tre dagar efter kejsarsnitt

Jag har tänkt att skriva någon slags förlossningsberättelse framöver. Om det blir en förkortad version eller kanske två delar det får vi se. Är det intressant ens? Kommentera gärna det då! Annars kanske det känns överflödigt haha.

Japp nu sitter jag ju här med den där "postpartum-kroppen" som man så fint kallar det. Som ni vet led jag ju av EXTREM klåda runt mina bristningar på magen. Inget hjälpte och jag höll på att klia sönder mig. Fick tabletter sista dagarna och smörjde med diverse krämer. Inget hjälpte direkt. Jag har en väldigt sund relation till min kropp. Enligt mig själv iallafall. Jag är glad att den fungerar och jag känner mig nöjd med dennes utseende 97% av fallen vilket jag tycker är en bra siffra?

Men när dessa bristningar som blev fler och fler även blev sönderkliade började självförtroendet att dippa. Usch kände jag bara. Hur ska detta se ut efter jag fött? Kommer se hemsk ut.

Men som jag nämnt innan är det så lätt att titta på andra. Andra perfekta tjejer som har magrutor dag tre efter dem fött.

På bilderna ser ni iallafall mig tre dagar efter snittet. Varken mer eller mindre. Har en del vätska kvar i nedre delen av kroppen men mycket har runnit av vilket är skönt. Börjar känna igen min ansiktsform igen haha. Och jag känner väl överlag över min kropp att ja detta ÄR min kropp. Och det känns verkligen så OKEJ. Det syns ju väl vart bristningarna på magen är. Och jag har knappt någon känsel där. Drar jag med fingrarna över dem kan man nog jämföra ganska väl med en brännskada. Det är som ett stort ärr. MEN jag bryr mig typ inte. Kan liksom inte förklara känslan riktigt. Vet inte om det är för att man får en annan syn på saker när man får barn. En dag kommer jag säkert klämma ur en tår pga att det inte alls känns attraktivt. Men än har ingen fallit. Och det känns så JÄVLA SKÖNT.

Och ja som du ser är jag inte en av dem som har en platt mage efter tre dagar. Men jag har säkert en kropp som andra skulle titta på och tänka att dem önskat deras kropp såg ut så. Det är ju lite så vi fungerar. Alla andra är fina utom vi själva. Men jag är som sagt jäkligt glad över att jag inte än haft känslorna om min ärrade hud som jag trodde. ÄN.

Vet inte ens vart jag vill komma med inlägget. Mest för att peppa mig själv kan jag tro! Sa till Sebbe häromdagen om han tror att jag har en "Beach body" till sommaren? Självklart sa han! Japp sa jag! För det enda jag behöver då är en strand och en kropp😄

Och även om jag inte tänkt amma så har tuttarna kickat igång ifall du undrar varför jag har dubbla sport-bhar haha! (Ifall du undrade) Vill inte sätta igång produktionen och detta sa barnmorskorna var bra. Halva apoteket finns på bänken också.

Idag ska vi på undersökningen med tjejerna som jag nämnde. Jag ska även få träffa en läkare då jag efter förlossningen fått en allergisk reaktion. Dem vet inte på vad men jag har fått utslag och klåda över hela kroppen. Att jag efter den klådan på magen ska behöva få allt detta nu är så skrattretande haha. Alltså herregud det kliar ÖVERALLT!!! Har iallafall hämtat ut Tavegyl idag och hoppas det ska hjälpa. Det syns lite på den högra bilden på höften att jag är röd och knottrig. Dem bytte ut en värktablett mot Ipren men det har inte gjort någon skillnad. Samt så har jag ett annat slags utslag på övre delen av magen där dem klistrade på en duk över magen på operation. Hoppas dem kan komma underfund imorgon vad detta kan vara iallafall! Man kan tydligen reagera på ryggmärgsbedövningen också men dem tycker att det borde försvunnit nu 5 dagar senare.

Önska oss lycka till med att komma i tid, att allt ser fint ut med töserna samt att mina utslag kan få förvinna illa kvickt! (PS detta inlägg skrev jag igår kväll😉)

Gillar

Kommentarer

Sandra Eriksson
Sandra Eriksson ,
Ja. De blir liksom lite röd/vita och upphöjda 😅🙄 och varma...sjukt läskigt när jag en natt vaknade och hela bröstet brann 😳 tror det tog ungefär 6 månader innan det var helt borta. Det lugnade sig betydligt med blossade upp men jämna mellanrum.
hoppas verkligen den lägger sig för din del snart! ❤️
thelisalarsson
thelisalarsson,
Oj jisses det hoppas jag att jag slipper😳😅❤️nouw.com/thelisalarsson
JennyLou
JennyLou,
Du är grym och tack för att du delar med dig av dina tankar och bilder på detta! Det är nog väldigt många som uppskattar din genuinitet utöver mig, och det är så viktigt att belysa hur fantastiska kroppar vi har ❤️nouw.com/jennylou
thelisalarsson
thelisalarsson,
Tack fina du för dem fina orden❤️ Ja visst är det❤️nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229