Lussekatter, ett avbokat event och första dagen med nanny!

Innehåller affiliate-länkar

Hallojsan!

Igår var jag egentligen bjuden på ett event på Bellas Blommor men ett par timmar innan lämnade jag tyvärr återbud. Båda tjejerna var väldigt ledsna igår och kände inte för att ha med mig ett skrikande barn eller lämna alla barn med Sebbe heller. Så vi blev hemma. Men that´s life! Såg himla trevligt ut iallafall!

Vi drog fram selarna här hemma och för en gångs skulle gick dem hem! Sebbe hade ena tjejen på sig under tiden han rullade bullar, Gick superbra! Hur gullig färg på vår bärsele förresten?? Denna fina finns här(klick)!

Vi har sagt så länge nu att vi ska baka och äntligen tog vi tummen ur. Eller ja, Sebbe skötte bakandet och jag tog hand om disken. Och så gjorde jag även Rocky Road. Detta får räcka för denna julen tror jag nog. Vi har fortfarande pepparkaksdeg i kylen också som nog kommer gå åt.

Mammas lilla baknisse<3 Haha så gullig man vill äta upp honom!!! Förra året var hans förkläde och hatt lite stora men dem passade perfekt i år😍

Idag har det även varit Alice första dag som nanny! Gått riktigt bra för att vara första dagen. Sebbe är ju fortfarande hemma så han tog med Espen till badhuset. Mamma var även med idag och myste så vi alla åt frukost först tillsammans. Sen var tjejerna väldigt lugna idag. Efter matning vid 12,30 gick vi tjejer upp till stan för att göra några ärenden. Kommer nog bli riktigt bra detta. Vi har sagt att vi ska ha det högt i tak och snacka om vi känner att nåt blir fel osv. Men annars ser jag att det kommer bli jättebra! Hon käkade middag med oss innan hon gick hem för dagen. Ska bli så nice med lite rutiner igen när Sebbe går tillbaka till jobbet på måndag. Vi sa att vi ska ha lite förskoleliknande schema. Typ frukost, gå ut lite, lunch, lek, gå ut igen osv. Bara för att ha något att luta sig mot så. Speciellt för Alice. Då behöver ju inte jag dirigera henne hela tiden utan då vet hon lite själv vad som ska göras. Hoppas hon kommer tycka det är lika skoj som jag! Sa det till Sebbe förut att det är ju stor skillnad att ta hand om sina egna barn. Ingen kommer ju ha bättre tålamod med kidsen än jag liksom😂 En annan som jobbat på förskola vet ju att man är rätt slut i huvudet efter en dag med en massa barn!

Nu har vi precis festat på dessa goda bullar och en kopp kaffe. Lyckades söva Bonnie som var ledsen i selen så att jag också kunde njuta av kaffet. Eller ja, ska nog värma på det en gång till😉

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
Härliga bilder 😍nouw.com/erikssontowa
thelisalarsson
thelisalarsson,
dearstress
dearstress,
Fina bilder! 😍 och söta ungar!! nouw.com/dearstress
thelisalarsson
thelisalarsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229