En längtan efter jul

Innehåller affiliate-länkar

God morgon ute i stugorna!

Har du sovit gott? Jag har sovit sådär men inget som stör mig. En del av livet nu haha. Efter att vi gjort ctg i tisdags bad jag Sebbe smita in på Pressbyrån för att köpa lussekatter till mig och mamma. Blev så sjukt sugen! Nu längtar jag efter en massa julmys! Perfekt nu när förlossning är nära att jag äntligen får äta mägelost igen. Sivans gräddädel på pepparkakor. Mmmm sådant drömmer jag om haha. Hittade dessa bilder från förra julen och bjussar på dem idag. Denna bukett tyckte jag var så himla fin!

Fått en del frågor om skänken i bakgrunden. Den finns här(klick) och är två stycken som står bredvid varandra. Supernöjd med dem!

Herregud... Ikväll ska vi lämna Espen hos sin farmor och farfar. Nästa gång vi ses är han storebror❤ Så sjukt! Folk frågar hur det känns, om jag är nervös osv. Väl där och då kommer jag väl både böla pga förväntan men även nervositet. Hyperventilera och gråta floder GARANTERAT. Men just nu känner jag mig kolugn. Får inte den där ilande känslan i magen när jag funderar på vad som komma skall. Vilket är superskönt! Så spänd bara på att få börja livet med två små nya krabater, se hur Espen reagerar, hur vi ska få ihop livet osv. GAH SÅ SPÄNNANDE!!😍

Jag är ju en sådan som vill åka på semester och komma hem till ett städat hem. Så känner jag inför morgondagen också. Vi hade ju städ igår så det grövsta är gjort. Men med barn så åker ju leksakerna fram snabbare än vad man hinner säga "Kaffe" på morgonen. Så ikväll ska vi väl plocka ordning lite här hemma. Jag har även hängt en tvättmaskin nu på morgonen. Ikväll ska jag duscha med sånt där bakteriedödande medel, sedan ska jag lägga mig i en renbäddad säng för att sedan duscha igen på morgonen innan vi åker till sjukhuset och operation. Så sängen ska det bytas lakan i osv under dagen! Sovit med linnelakan det senaste och jäklar vad dem skaver mot magen. Ska välja satinlakan till inatt och hoppas att magen inte kliar lika mycket. Så dumt när man kliar utan sin vetskap. Förutom mantrat att bebisarna snart är här så kommer jag njuta av att inte ha någon känsel av en kliande mage på operationsbordet😂 MÅLBILDER!

Undrar verkligen hur länge vi blir kvar. Allt beror ju såklart på hur bebisarna mår och hur jag mår. Med Espen var vi på BB i 5 dagar pga hans gomspalt. Och det är ju rätt segt alltså. Just att man blir så beroende av andra hela tiden. Att man ska be om att få mata sitt barn osv när det kommer till ersättning. Alltid en mellanhand samt att man blir lite instängd på ett rum.

Men nu ska jag njuta av dagen med min lilla kille. Ska skämma bort honom idag så mycket som jag orkar! Gå till lekplats, kanske köpa ett kinderägg och pussas och kramas en massa❤ Kommer gråta när vi lämnar honom senare idag. Annars ska vi bara ta det lugnt ikväll. Ladda mentalt och njuta av varandra jag och Sebastian. Han undrade vad jag ville ha som "sista måltid", haha så dramatiskt. Men ska ju fasta. "Macka mill" svarade jag då. Så säger Espen till macka och mjölk. Och ja jag vill inte ha någon tung mat känner jag. Ni som hängt med nu ett tag vet ju att jag älskar frukost till middag! Så det får det bli ikväll👌

Gillar

Kommentarer

linn_storm
linn_storm,
Så himla underbar känsla <3 Önskar er allt lycka till idag när ni ska få möta era små tvillingar <3
nouw.com/linn_storm
thelisalarsson
thelisalarsson,
isabylund
isabylund,
Lycka till med allt nu fina, så galet att de snart kommer vara på utsidan, haha! MYS <3
nouw.com/isabylund
thelisalarsson
thelisalarsson,
Så mysigt ju❤️
nouw.com/thelisalarsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229